Преглед на продукта

Вашият екип ще има достъп до всички необходими инструменти за внедряване, оценка и подобряване на стратегии, които завладяват пазарен дял и стимулират продажбите на мястото на покупка.

ОТЧЕТИ С ИНСАЙТИ

Данните водят нашите решения.
Нека ръководят и вашите.

Проследявайте изпълнението в магазина, дейността на терена и ефективността на продажбите в голям мащаб с автоматизирани персонализирани отчети, съобразени с уникалните нужди на вашия бизнес. С тези персонализирани отчети можете да получите ценни прозрения и да вземате информирани решения за стимулиране на успеха в бизнеса.

УПРАВЛЕНИЕ НА ЕКИПА НА ТЕРЕН

Вашата незабавна връзка с терена.

Оборудвайте екипа си с основни инструменти за графици, поръчки, събиране на данни и отчитане на изминати километри, за да осигурите ефективност и резултатност. Получавайте навременни насоки за постоянно подобряване на представянето и постигане на успех.

Подобряване на бизнес успеха с Movemar

Отключете пълния потенциал на вашия бизнес с мърчандайзинг софтуера на Movemar. Изпитайте подобрена ефективност, точност и прозрения, за да стимулирате растежа и успеха. С Movemar можете да оптимизирате процесите, да осигурите прецизност при изпълнението и да получите ценни данни за вземане на информирани решения.
68%

Ефективност*

78%

Точност*

Прозрения

ИЗПЪЛНЕНИЕ В МАГАЗИНА

Овластете вашите представители за успех в търговската среда.

От опростяване на спазването на планограми до улесняване на стратегии за продажби, базирани на данни, мобилното приложение Movemar овластява екипите на терен да оптимизират своето представяне в продажбите постоянно. С интуитивни функции и навременни данни, нашето приложение позволява на екипите да вземат информирани решения и ефективно да стимулират растежа на продажбите ежедневно.

Essential Pillars of Movemar

Говорете с нас, за да научите повече!

Movemar ще ви помогне да бъдете една крачка пред вашите конкуренти. Запазете час за разговор с нас и вижте как!